SUPPILOVAHVEROKEITTO


Loistava syy lähteä metsäretkelle, mikä edistää kokonaisvaltaisesti terveyttä - jokamiehen oikeuksilla ilmaisia ruokasieniä, puhtaan luonnon terapeuttiset vaikutukset, sekä rakkaudella valmistettu hyvä ja terveellinen ateria.


1l metsätuoreita suppilovahveroita
2 pientä maa-artisokkaa
3 pientä perunaa
1/4 luomu varsiselleri
1 sipuli
1 iso valkosipulin kynsi
mustapippuria
2tl yrtti-luonnonsuola sekoitusta
Nokare luomu voita tai loraus oliiviöljyä
8.0 dl liha-luu-kasvislientä
1 purkki luomu kermaa

OHJE

Pese suppilovahverot, kuori maa-artisokka ja perunat, ja silppua ainekset kattilaan, jossa on nokare luomu voita tai oliiviöljyä, sekä mausteet. Kypsennä, kunnes sipuli on pehmeä. Kaada joukkoon liemi, ja anna hautua. Lisää joukkoon luomu kerma. Keitto on valmis! Samettisen keiton saat vielä tehosekoittamalla keiton sileäksi.