ProLon®

ProLon® on 5 päivää kestävä paastoa jäljittelevä ruokavalio (Fasting Mimicking Diet ™), joka ravitsee kehoasi samalla tukien kokonaisvaltaista terveyttä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että paastolla voi olla myönteinen vaikutus useisiin terveysongelmiin, kuten kolesteroliin, inflammaatioon ja paastosokeritasoihin.

ProLonia käytettäessä ei ole tarvetta tehdä vesipaastoa. ProLon tarjoaa helpon, tutkitun ja turvallisen ravinto-ohjelman, joka ei vaadi jatkuvaa elintapamuutosta, kuten pitkäaikaista rajoitettua ruokavaliota.

Miten ProLon® toimii käytännössä?

Käytä ProLon® ruokavalio-ohjelmaa 5 peräkkäisenä päivänä 1-6 kuukauden välein oman tarpeesi ja terveydenhuollon ammattilaisen suositusten mukaisesti.

Älä syö muuta ruokaa ohjelman aikana. Älä juo muuta nestettä lisänä kuin vettä. Sovi lääkärin kanssa mahdollisista muista muutoksista ohjelmaan.

Jatka normaalia ruokavaliota 5 päivän jälkeen ja varmista, että pidät yhden siirtymäpäivän ohjelman loputtua.

Kuinka usein on hyvä pitää 5-päiväinen ProLon® dieetti?

ProLon® ohjelma voidaan toteuttaa jopa 12 kertaa vuodessa. Kliinisten tutkimusten perusteella suositeltu toteutus ensimmäisellä kerralla on 3 peräkkäistä kuukautta.

Ateriat

ProLon® ateriat tulevat viidessä pienessä laatikossa (yksi jokaiselle päivälle). Ne sisältävät kasvipohjaisia energiapatukoita, keittoja, erilaisia välipaloja, juomia ja ravintolisiä, jotka kaikki tutkitaan ja suunnitellaan huolella ravitsemaan kehoa ja edistämään positiivisia muutoksia.

Ainesosat

ProLon®-ainesosat ovat kasvipohjaisia eivätkä sisällä lisäaineita, säilöntäaineita * tai kemikaaleja. ProLon® sisältää hunajaa ja gelatiinia. ProLon® päivittäinen kalorinsaanti on 750-1100 kaloria, jotka koostuvat terveellisistä ainesosista. Ravintoarvo on maksimoitu ja ruoka-aineet ovat miellyttävän makuisia.

*ProLon®-energiajuoma (L-drink) sisältää luonnollista säilöntäainetta, polylysiiniä.

Maku

ProLon®-kyselytutkimus ja kuluttajapaneelit osoittivat:

Erittäin hyvä maku

Kätevä ja helppo päivittäinen pakkaus

Tieteelliset tutkimukset

National Institutes of Health (NIH) on tukenut 15 vuoden ajan laajoja prekliinisiä ja kliinisiä tutkimuksia, jotka suoritettiin Longevity Institutessa ja Obesity Research Institute of the University of Southern California:ssa (USC) Nämä tutkimukset johtivat ensimmäisen paastoa jäljittelevän ruokavalio-ohjelman (FMD™) kehittämiseen. FMD stimuloi:

  • Solujen kykyä suojella itseään stressitilassa
  • Vioittuneiden solujen ja kudosten poistamista (apoptoosi)
  • Solujen korjaamista, uusiutumista ja elpymistä

Sopiiko ProLon minulle?

ProLon-valmistetta ei suositella:
  • Alle 18-vuotiaille lapsille
  • Naisille, jotka ovat raskaana tai imettävät
  • Henkilöille, jotka ovat allergisia pähkinöille tai soijalle
  • Henkilöille, joiden painoindeksi (BMI) on alle 18,5
  • Henkilöille, joilla on diagnosoitu vakavia sairauksia tai terveysongelmia, ilman sairauteen erikoistuneen lääkärin kirjallista suostumusta
  • Henkilöt, joiden terveydentila on sairauden tai lääketieteellisen toimenpiteen takia heikentynyt vakavasti
  • Henkilöt, jotka käyttävät lääkkeitä, joita ei saa turvallisesti käyttää kalorirajoitetulla ruokavaliolla, ilman terveydenhuollon ammattihenkilön kirjallista lupaa
  • Henkilöt, jotka sairastavat jotain näistä: diabetes (tyyppi 1 ja 2), sydän- ja verisuonitaudit ja syöpä, ilman lääkärin kirjallista suostumusta
    HUOM. ProLon®-valmistetta ei saa koskaan yhdistää glukoosipitoisten lääkkeiden kanssa, kuten metformiini tai insuliini
  • Paasto on kielletty henkilöillä, joilla on erityisiä metabolisia sairauksia, mm. glukoneogeneesiin vaikuttavia sairauksia
  • Henkilöt, joilla on ollut merkittävä sydänsairaus, erityisesti kompensoimaton kongestiivinen sydämen vajaatoiminta NYHA-asteella 2 tai suurempi tai LVEF <40%
  • Henkilöt, joilla on ollut kalorirajoituksen yhteydessä pyörtymistä (synkopee) tai muita lääketieteellisiä sairaudenoireita
  • Henkilöt, joilla on erityisiä ruokavaliotarpeita, jotka eivät ole yhteensopivia ProLon®-ateriaohjelman kanssa
  • Henkilöt, joilla on maksan tai munuaisten häiriö, johon ruokavalion hyvin alhainen glukoosi- ja proteiinipitoisuus voi vaikuttaa