Viridian luomukalaöljy 90 kaps. (Scandinavian Rainbow Trout Oil)

Kalaöljykapselit luomuna!


Maailman ensimmäinen luomusertifioitu kalaöljy! Tämä terveellisiä rasvahappoja täynnä oleva öljy saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja luomukontrolloiduissa vesissä. Kalaöljy on erittäin tuoretta, luonnostaan puhdasta ja se sisältää laajan kirjon omega-rasvahappoja (3-6-7-9).


Saatavana myös nestemäinen kalaöljy.


Lue lisää vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta!

Sisältää:Vastuullisesti tuotettu kylmäpuristettu luomulaatuinen neitsytkalaöljy Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -kalasta, rosmariiniuute Rosmarinus officinalis L. (hapettumisenestoaine), kalagelatiini* ja kasvisglyseroli*; *kapselin kuoriVuorokausiannos sisältää: | Dygnsdosen innehåller:Omega-3 432 mg
josta / varav
DHA (dokosaheksaeenihappo / dokosahexaensyra) 200 mg
EPA (eikosapentaeenihappo / eikosapentaensyra) 70 mg
DPA (dokosapentaeenihappo / dokosapentaensyra) 24 mg
ALA (alfalinoleenihappo / alfalinolensyra) 68 mg
muut omega-3 rasvahapot / övriga omega-3 fettsyror 70 mgOmega-6 336 mg
josta / varav
Omega 6 (linoleenihappo / linolsyra) 290 mg
GLA (gammalinoleenihappo / gammalinolensyra) 5 mg
muut omega-6 rasvahapot / övriga omega-6 fettsyror 41 mgOmega 7 (palmitoleiinihappo / palmitoleinsyra) 155 mgOmega 9 (oleiinihappo / oleinsyra) 768 mgTuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.
Käyttöohje:2 kapselia päivässä tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaisesti.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.
24.90 €
Please select variants first