Loppuunmyyty - Viridian 100% Organic Raw Coconut Oil 500g - Luontaistuotteet

Ei varastossa

100% luomu raakakookosöljy


100% luomu raakakookosöljy on ehkä parhaimman makuinen ja laatuinen kookosöljy, mitä olet koskaan maistanut. Viridian raakakookosöljyssä on normaalia miedompi tuoksu, joka tekee siitä monikäyttöisemmän.


Monipuolinen kookosöljy


Kookosöljy on monipuolinen. Sitä voi käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja vauvasta vaariin! Kokeile vaikka kesän kuivattamille hiuksille ja hiuspohjalle öljyhoitona, merisuolan kanssa sekoitettuna kokovartalon suola-öljykuorintaan ja purskuttele hampaiden pesun jälkeen suussa n. 15 min., niin öljy valkaisee luonnollisesti hampaita (oil pulling).


Neitsytkookosöljyssä on runsaasti keskipitkäketjuisia rasvahappoja, joita keho pystyy hyödyntämään energianlähteenä helposti. Näin se on oiva tuote esimerkiksi ennen tai jälkeen urheilun. Kookosöljyn sisältämä lauriinihappo taas on viruksia ja bakteereita ehkäisevä. Sitä löytyy luonnostaan mm. äidinmaidosta.


Leivonnassa öljyä voi käyttää esimerkiksi sulatetun voin asemasta. Kookosöljy sulaa helposti vesihauteessa juoksevaksi ja muuttuu samalla kirkkaaksi. Paistamista kookosöljy kestää rasvoista parhaiten härskiintymättä. Myös raakasuklaassa, smoothieissa ja aamupuuron joukossa siitä saa mainion rasvahappolisän.

22.00 €
Please select variants first