3 vinkkiä kauniiseen ihoon

26.03.2020

Iho on elimistön suurin elin. Se heijastaa myös muiden kehon elinten kuntoa. Siksi ihonhoidossa on tärkeä muistaa kokonaisvaltaisuus. Tässä seitsemän vinkkiä kauniiseen ihoon.

1. Nesteytys. Normaali nesteytys ehkäisee kuivia huulia, kurkkua ja suuta sekä pitää ihon elastisena. Veden juonti päivän mittaa virkistää mieltä, ja ylläpitää hyvää lihasten, nivelten, ja verisuonten toimintaa. Vesi auttaa munuaisia toimimaan normaalisti ja puhdistaa verta. Juo vettä n. 40ml painokiloa kohden, eli esimerkiksi 60 kiloisen naisen tulisi juoda vettä päivässä n. 2,4 litraa. Suomessa on loistava puhdas kraanavesi, eikä muovipullotettua vettä kannata ostaa, sillä muoveissa olevat pehmentimet bisfenoli A ja ftalaatit aiheuttavat ksenoestrogeeneinä estrogeenin kaltaisia vaikutuksia elimistössä sukupuolesta riippumatta. Kuitenkin kunnittain kraanavesi saattaa sisältää putkiston vaihtelevan kunnon ja muiden tekijöiden vuoksi klooria, petrokemikaaleja, fenoleita, torjunta-aineita, raskasmetalleja kuten kupari, lyijy, elohopea, kadmium jne. ruostetta, rautaa, kalkkia, antibiootti- ja hormonijäämiä, jonka takia voi olla hyvä hankkia vesihanaan asennettava vedensuodatusjärjestelmä.
Satsaa lisäksi kestävään lasiseen juomapulloon, jossa on hyvä suoja.

2. Tietysti vesi täytyy saada imeytymään, joten tärkeä on saada hyvälaatuisia suoloja. Natriumia ei kannata tankata liikaa, vaan suolaa tulisi nauttia enintään n. teelusikallinen päivässä, näin ehkäisten korkeaa verenpainetta.

3. Öljyt ja rasvat. Omega 3 ja omega 6 rasvahappojen suhde tulisi olla kunnossa. Omega 3 saa kalaöljystä. Syö siis rasvaista kalaa vaihtelevasti eri lajeja 2-3 kertaa viikossa, mutta vältä taimenta, Itämeren lohta, sekä haukea, sekä muita kaloja, joissa on metyylielohopeaa, syöpävaarallista PCB:tä, DDT:tä, ja dioksiineja. Säilykekalassa on lisäksi tinayhdisteitä. Vesistöistä löytyy teollisuuden käyttämiä palontorjunta-aineita ja vettä hylkivien aineiden yhdisteitä. Helpoin ja turvallisin vaihtoehto on ostaa kalaöljy, joka on mustaa-valkoisella puhtaaksi testattu eettisesti kasvatetusta kalasta tai ei-uhanalaista, villiä kalalajia, joka on kalastettu saastumattomilta vesiltä.

Viridian luomukalaöljy 90 kaps. (Scandinavian Rainbow Trout Oil)

Kalaöljykapselit luomuna! Maailman ensimmäinen luomusertifioitu kalaöljy! Tämä terveellisiä rasvahappoja täynnä oleva öljy saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja luomukontrolloiduissa vesissä. Kalaöljy on erittäin tuoretta, luonnostaan puhdasta ja se sisältää laajan kirjon omega-rasvahappoja (3-6-7-9). Saatavana myös nestemäinen kalaöljy . Lue lisää vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta! Sisältää:Vastuullisesti tuotettu kylmäpuristettu luomulaatuinen neitsytkalaöljy Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -kalasta, rosmariiniuute Rosmarinus officinalis L. (hapettumisenestoaine), kalagelatiini* ja kasvisglyseroli*; *kapselin kuoriVuorokausiannos sisältää: | Dygnsdosen innehåller:Omega-3 432 mg josta / varav DHA (dokosaheksaeenihappo / dokosahexaensyra) 200 mg EPA (eikosapentaeenihappo / eikosapentaensyra) 70 mg DPA (dokosapentaeenihappo / dokosapentaensyra) 24 mg ALA (alfalinoleenihappo / alfalinolensyra) 68 mg muut omega-3 rasvahapot / övriga omega-3 fettsyror 70 mgOmega-6 336 mg josta / varav Omega 6 (linoleenihappo / linolsyra) 290 mg GLA (gammalinoleenihappo / gammalinolensyra) 5 mg muut omega-6 rasvahapot / övriga omega-6 fettsyror 41 mgOmega 7 (palmitoleiinihappo / palmitoleinsyra) 155 mgOmega 9 (oleiinihappo / oleinsyra) 768 mgTuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Käyttöohje:2 kapselia päivässä tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaisesti. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

24.90 €

Viridian luomukalaöljy neste 200 ml (Scandinavian Rainbow Trout Oil)

Ota omegat luomuna! • Nestemäinen kalaöljy - ota lusikalla tai sekoita ruokaan! • Miellyttävän makuinen (appelsiinia ja sitruunaa) Viridian luomukalaöljy on maailman ensimmäinen luomusertifioitu kalaöljy. Sitä saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja luomukontrolloiduissa vesissä. Kalaöljy on erittäin tuoretta, luonnostaan puhdasta ja se sisältää laajan kirjon omega-rasvahappoja (3-6-7-9). Saatavana myös kapselit . Lue lisää vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta! Sisältää:Vastuullisesti tuotettu kylmäpuristettu luomulaatuinen neitsytkalaöljy Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -kalasta, luomulaatuinen appelsiini & sitruunaöljy, rosmariiniuute Rosmarinus officinalis L. (hapettumisenestoaine).Vuorokausiannos 5-15 ml sisältää Dygnsdosen 5-15 ml innehållerOmega-3 780 - 2340mg josta / varav DHA (Dokosaheksaeenihappo / dokosahexaensyra) 370-1110mg EPA (Eikosapentaeenihappo / eikosapentaensyra) 150-450mg DPA (Dokosapentaeenihappo / Dokosapentaensyra)) 50-150mg ALA (Alfalinoleenihappo / alfalinolensyra) 120-360mg Muut Omega -3 rasvahapot / övriga Omega-3 fettsyror 90-270mgOmega-6 561-1683mg Omega 6 (Linoleenihappo / linolsyra) 465-1395mg GLA (Gamma-Linoleenihappo / gammalinolensyra) 5-15mg Muut Omega-6 rasvahapot / övriga Omega-6 fettsyror 91-273mgOmega 7 (Palmitoleiinihappo / palmitoleinsyra) 340-1020mgOmega 9 (Oleiinihappo / oleinsyra) 1279-3837mgTuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Käyttöohje:1-3 teelusikallista (5-15 ml) päivässä tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaisesti.Säilyy avattuna jääkaapissa 3 kuukautta.

29.90 €