SÄHKÖINEN RAVITSEMUSNEUVONTA


Valitse tämä vaihtoehto, kun tarvitset varmistusta, mikä olisi sinulle sopiva tuote tai tuotekokonaisuus, eikä sinulla ole käytössä lääkityksiä.

Lähetä sähköposti osoitteeseen: info@hyvinvointiolotila.fi

Saat vastauksen sähköpostiisi, kun maksusuorituksesi on vastaanotettu.

Kerro viestissäsi:

sukupuoli, ikä sekä asia, johon tarvitset neuvoa. Kerro esim oireet ja milloin nämä ovat alkaneet. Kerro myös jos sinulla on jokin diagnosoitu sairaus, vaikkei lääkitystä olekaan.

Viestiisi vastaa dipl.ravintoterapeutti Mia Paaso. Neuvonta on vaitiolovelvollisuuden alaista.

Jos sinulla on useampia oireita, suosittelen valitsemaan ravintoterapia vastaanoton, joka on mahdollista toteuttaa tällä hetkellä myös etäyhteyden välityksellä. Tällöin mietitään tilannetta laajasti, kokonaisvaltaisesti haastatellen ja kartoittaen. Mietitään myös mitä muutoksia on mahdollisesti hyvä tehdä ruokavalioosi ja millä tavoin tukea kehoasi tukiravinteilla.

25€

SÄHKÖINEN RAVINTOTERAPIA, 1. KONSULTAATIO


Ravintoterapian 1. konsultaatio tällä hetkellä etävastaanottona skypen välityksellä. Kesto 1-1½h. Konsultaation hinta sisältää myös konsultaatioajan jälkeen sinulle kootut kirjalliset ohjeistukset ja reseptivinkit, jotka saat sähköpostin tai postin kautta. Jatkokäynnit voi olla myös puhelimitse.

Ajanvaraukset sähköpostilla: info@hyvinvointiolotila.fi


Ravintoterapia pohjautuu funktionaaliseen lääketieteeseen. Ravintoterapia yhdistyksen sivuilla lisätietoa vastaanotosta.

https://suomenravintoterapia.fi/vastaanotolla/

140€

SÄHKÖINEN RAVINTOTERAPIA, 2. JATKOKONSULTAATIO


Ravintoterapian jatkokonsultaatio tällä hetkellä etävastaanottona skypen välityksellä tai puhelimitse. Kesto 45min. Konsultaation hinta sisältää myös konsultaatioajan jälkeen sinulle kootut kirjalliset ohjeistukset ja reseptivinkit, jotka saat sähköpostin tai postin kautta.

Ajanvaraukset sähköpostilla: info@hyvinvointiolotila.fi

Ravintoterapia pohjautuu funktionaaliseen lääketieteeseen. Ravintoterapia yhdistyksen sivuilla lisätietoa vastaanotosta.

https://suomenravintoterapia.fi/vastaanotolla/

70€

HCA-RAVINTOAINEMITTAUS 30min

Suppea mittaus sis. vitamiinit ja hivenaineet sekä kehon pH. Saat mittaustuloksen kirjallisena, Dipl.ravintoterapeutti analysoi tuloksen. Huom! Ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin! (suosittelemme seurantamittausta n.3kk päästä.

35€

HYVINVOINTIKARTOITUS 60min


Laaja mittaus 13 osa-aluetta mm; vitamiini, kivennäis- ja hivenaineet, happo- ja emästasapaino, ihon hyvinvointi, ruoansulatus, sydän ja verisuonet ja luusto. Sisältää mittauksen analysointi, keskustelu sekä välitön ohjeistus Dipl.ravintoterapeutin kanssa. Huom! Ei suositella henkilöille, joilla on sydämen tahdistin! (suosittelemme seurantamittausta n.3kk päästä)

65€


IHON HYVINVOINTI KARTOITUS 30min

Kartoituksessa mitataan kehon kollageeni, vitamiini ja suoliston tilanne, sekä lisäksi muita tärkeitä ravintoaineita HCA-ravintoainemittaus menetelmää apuna käyttäen.

35€

SUOLISTON KUNTOKARTOITUS

35min

Kartoituksessa mitataan suoliston toimintaa ja mahdollisia muutoksia HCA -ravintoainemittaus menetelmää apuna käyttäen.

35€RAVINTOKONSULTAATIO

60min

Voit varata ajan yksilölliseen kauppakierrokseen, jossa perehdytään ruokakaupan terveellisempään ja ravintorikkaampaan tarjontaan. Lisäksi käydään yhdessä läpi tuoteselosteita.

Vaihtoehtoisesti voit varata keskusteluajan, jossa keskustellaan mieltä askarruttavista ravitsemus- sekä muista terveysasioista.

70€

RAVINTOTERAPIA 1. KÄYNTI


Ravinto-ohjaus toteutetaan yksilöllisesti, jokaisen omat toiveet ja taustat huomioiden. Alkukartoitus: Sisältää ruokapäiväkirjan ja kyselyiden analysoinnin, erilaisia aineenvaihdunnan kartoituksia ja yksilöllisen ravinto- sekä lisäravinneohjelman. Käymme lävitse perusteellisesti koko terveydentilasi, pääpainona ruokavaliosi. Sovimme yhdessä muutoksista ja mahdollisista lisätutkimuksista. Saat heti ensimmäisellä tapaamisella yleisiä vinkkejä terveyden tukemiseen sekä reseptejä. Tapaamisesta aina myös kirjallinen palaute. Aika varattavissa viikkoa ennen vastaanottoa! Etukäteen täytettävät kyselylomakkeet noudettava paikan päältä ja palautettava ennen vastaanotolle tuloa.

140€

RAVINTOTERAPIA SEURANTAKÄYNTI


vaatii aikaisemman asiakassuhteen

70€

VARAA AIKA

Tällähetkellä ajanvaraus hyvinvointipalveluihin vain txt p.0503030930 tai fb-viesti (Hyvinvointi Olotila) tai sähköpostilla info@hyvinvointiolotila.fi 

Ravintoainemittaus

Health Concept Analyzer mittaa kehon koostumusta 13 eri alueelta. Nämä alueet ovat vitamiinien, kivennäisaineiden, koentsyymien ja aminohappojen määrät, sydämen ja verisuoniston tila, sekä ruoansulatustoiminta. Mittauksessa nähdään myös aivojen ja keskushermoston tila, luiden mineraalitiheys, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen peruskunto ja ihon kunto. *HCA -ravintoainemittaus Lue lisää..